Intressedag Amateursatellieten

Na het succes in 2013, wordt op zaterdag 25 april 2015 de tweede “Interessedag Amateursatellieten” georganiseerd. De bijeenkomst is onderdeel van de jaarlijkse VHF-dag van de VERON. De organisatie van de Interessedag Amateursatellieten is in handen van Henk PA3GUO en Ivo PA1IVO. De overall organisatie is in handen van de VERON VHF-commissie. Meer informatie vind je hier.

After the succes in 2013, the second edition of the dutch “satellite interest day” will be organised again on Saturday 25th of April 2015. This day will be part of the annual VHF-day organised by dutch amateur society VERON. Organising the day are Henk PA3GUO and Ivo PA1IVO. Overall organisation is done by the VERON VHF-commission. More info here.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.